Muffins, Kekse, Cookies

The best Pumpkin Muffins

Ingredients:

1 3/4 cups all-purpose flour
1 1/4 cups sugar
1 tablespoon baking powder
1/4 teaspoon salt
1 teaspoon ground cinnamon
1/2 teaspoon ground or freshly grated nutmeg
1/2 teaspoon ground ginger
1/4 teaspoon ground allspice
1/8 teaspoon ground cloves
1 cup pureed pumpkin (Fresh or from a can; do not use     pumpkin pie mix)
1/2 cup soy milk
1/2 cup vegetable oil
2 tablespoons molasses

Preheat oven to 400°F. Lightly grease a twelve-muffin tin.

Sift together flour, sugar, baking powder, salt, and spices. In a separate bowl, whisk together pumpkin, soy milk, oil, and molasses. Pour the wet ingredients into the dry and mix.

Fill the muffin cups two-thirds full. Bake for 18 to 20 minutes, until a toothpick or knife inserted in the center comes out clean.

Variation: Fold in a cup of either chopped fresh cranberries or chopped walnuts, or a mixture of the two.

Source: www.theppk.com

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Ein Kommentar zu “The best Pumpkin Muffins

  1. Tja, ich war nicht sehr begeistert von dem Ergebnis und denke, es liegt am Öl! Die Muffins hatten einen komischen Eigengeschmack, den ich heute auch in meinen Blueberry-Muffins hatte! Es liegt also nicht am Kürbis. Ich werde noch einen Versuch mit Butter wagen und sonst das Rezept rausnehmen..

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